Anasayfa Haberler SHOEXPO Fuarı İzmir’de kapılarını açtı
SHOEXPO Fuarı İzmir’de kapılarını açtı

İzmir'de düzenlenen ayakkabı fuarı 40. SHOEXPO kapılarını açtı. Fuarın açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Tüm katkı koyanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Türk fuarcılığının en prestijli buluşma noktası Fuar İzmir, aynı anda iki önemli fuara birden ev sahipliği yapıyor. İzmir Otoshow Fuarı’ndan bir gün sonra 40. SHOEXPO’nun da açılışı gerçekleştirildi. 4 gün boyunca ayakkabı dünyasının kalbinin atacağı fuarın açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.

Ayakkabı sektörünün devleri, Avrupa’nın en büyük fuarcılık tesislerinden Fuar İzmir çatısı altında buluştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen SHOEXPO – İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı kapılarını 40. kez sektör profesyonellerine açtı. Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, kentte fuar mevsimine hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek, “Dün Otoshow’u, bugün 40. Ayakkabı Fuarı’nı açtık. Dünyanın her tarafından bini aşkın alıcıyı fuara getirdik.

Biz fuarcılık faaliyetleriyle sektörlerimizi kalkındırmak istiyoruz. Mermer Fuarımızla Türkiye’nin mermer sektörünü, Gelinlik Fuarı ile gelinlik sektörünü ayağa kaldırdığımıza inanıyoruz. Şimdi de ayakkabı sektörünü hem sektörün, hem kentin dinamikleriyle birlikte fuarlarla dünyaya açmayı hedefliyoruz. Tüm katkı koyanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. Üreticilerin, yerli-yabancı satın alıcılarla buluşacağı fuarda; erkek ayakkabısından çantaya, gelinlik ayakkabılarından aksesuarlara, çocuk ayakkabılarından kadın ayakkabılarına pek çok ürün grubu sergilenecek.

Yılda iki kez düzenlenen fuar, yeni sezonun ayakkabı ve çanta modasını yakalamak isteyen üreticiler için altın fırsatlar sunacak Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olacak fuar, 4 gün sürecek. Ziyaretçilerine ayakkabı ve çanta sektörüne dair geniş bir ürün yelpazesi sunan fuar, bu yıl yenilikleriyle de dikkat çekiyor. Fuar kapsamında ilk kez oluşturulan ‘Trendcode SHOEXPO Area’da, 2017 modasının en güzel kombinleri, özel tasarım ayakkabılarla sergileniyor.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam