Anasayfa Haberler TİM Kadın Konseyi kuruldu
TİM Kadın Konseyi kuruldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), kadın ihracatçı sayısını artırmak amacıyla “TİM Kadın Konseyi” oluşturdu. TİM’den yapılan açıklamaya göre kadın ihracatçı sayısını artırmak, iş dünyasında kadın istihdamı ve girişimciliğini geliştirmek amacıyla TİM bünyesinde TİM Kadın Konseyi kuruldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TİM Başkanı İsmail Gülle, TİM tarihinde bir ilke imza atarak Kadın Konseyi’ni oluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
Ülke olarak büyük bir atılım gerçekleştirdikleri bu dönemde, kadınların emeği ve desteğiyle, ihracatı sürekli ve kalıcı bir şekilde artırarak, milli hedeflere çok daha hızlı bir şekilde ulaşacaklarının altını çizen Gülle, “Biz de oluşturduğumuz bu konseyimizle ihracatta yeni bir seferberlik başlatıyoruz. Kadın ihracatçılarımızın hem mevcuttaki sorunlarını çözmeye, hem de yeni ihracatçı sayımızı artırmaya odaklanacağız. Konseyimizin yol haritasını belirledikten sonra kadın delegelerimiz ile el ele, iş ve ihracat camiasında daha fazla kadının yer alması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam