Anasayfa Haberler Dünyanın en büyük mobilya fuarı CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı başladı
Dünyanın en büyük mobilya fuarı CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı başladı

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) işbirliği ile düzenlenen CNR İMOB, CNR Expo Yeşilköy’de 15'inci kez kapılarını açtı.

27 Ocak'a kadar açık kalacak olan fuarı 41 bini yabancı toplam 120 bin kişi ziyaret edecek. 1000’in üzerinde firmanın katıldığı fuara gösterilen yoğun ilgiden dolayı fuar alanı 150 bin metrekareye çıkarılırken, 2 milyar dolarlık bir ihracata ulaşılması hedefleniyor. Ayrıca fuar Türkiye’nin en kapsamlı alım heyetleri organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Alım Heyetleri B2B Eşleştirme Programı'na, yüksek alım gücüne sahip 550’den fazla yabancı firma temsilcisi katıldı.
Fuarın açılışında konuşan CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Ali Bulut, bugüne kadar dünyanın en büyük mobilya fuarının İtalya’da yapıldığına dair yanlış bir algı oluştuğun işaret ederek, "Fuarın genel hacmi hesaplandığında bu doğru bir algı olarak düşünebilir. Fakat salt mobilya fuarı olarak ele alındığında, gerek metrekare, gerek katılımcı ve gerekse ziyaretçi açısından dünyanın en büyük ev mobilyaları fuarı unvanı Uluslararası CNR İMOB Mobilya Fuarı’na ait. Çünkü rakip fuarda mobilyanın yanında seramik ve mobilya aksesuarı da sergileniyor” dedi.
Bulut, Bu yıl mobilya sektörünün lider ülkeleri İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin yanı sıra sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Azerbaycan, Özbekistan, Rusya, Kosova, Sırbistan, Makedonya, Bosna, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de aralarında bulunduğu 110 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetlerinin ağırlanacağını belirtti.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam