Anasayfa Basında USİAD Bizden Haberler USİAD’TA BAYRAK DEĞİŞİMİ
USİAD’TA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ulusal Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) 8. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta İstanbul’da dernek merkezinde gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Cengiz Aydın, iki dönemdir genel başkanlık görevini yürüten Birol Başaran’dan bayrağı devraldı.

USİAD yönetici ve üyelerinin hazır bulunduğu, coşkulu ve samimi bir ortamda gerçekleşen Genel Kurul, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için saygı duruşu, ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Divan Başkanlığını Fevzi Durgun’un yaptığı Genel Kurul’da açılış konuşmasını yapan USİAD Genel Başkanı Birol Başaran, konuşmasına USİAD’ın kuruluşunda ve bugünlere getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek başladı. Başaran, hayatını kaybeden dernek kurucularını ve danışmanlarını saygıyla andı.
“USİAD’lı olmaktan gurur duyuyoruz. Ulusal Sanayi, Ulusal Ekonomi için çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin bu zor günlerden geçerek aydınlık yarınlara kavuşacağına inanıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet devrimleri ışığında hiç durmadan yürümeye devam edeceğiz. Bu bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz” diyen Başaran, “Cumhuriyetimize ve Ulusal ekonomi ve üretim davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Genel Kurula katılan CHP Denizli Milletvekili, USİAD Denizli Şube eski Başkanı Av. Kazım Arslan da yaptığı konuşmada “Üyesi, yöneticisi olmaktan her zaman gurur duyduğum USİAD bugüne kadar yerli üretim, yerli malı konusunda onurlu ve haklı duruşunu korumuştur. Sanayicimizin, üreticimizin, tüccarımızın yerli kaynaklarla üretmesinin önündeki engellerin ve yüklerin kaldırılması için TBMM’de mücadele veren bir sanayici olarak, Genel Kurulumuza başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Başkan Cengiz Aydın: “Ulusal Ekonomi Yolunda Yürümeye Devam Edeceğiz”

USİAD 8. Genel Kurulu’nda yapılan seçimler sonucunda Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Cengiz Aydın, Osman Günay, Birol Başaran, Erdoğan Çeker, Ayhan Tiryaki, Esin Taştemir ve Oğuz Lektemur.
Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği toplantı sonucunda Genel Başkanlığa Cengiz Aydın seçildi. Osman Günay ve Ayhan Tiryaki Genel Başkan Yardımcılıklarına, Erdoğan Çeker Genel Sekreterliğe, Birol Başaran da Saymanlığa seçildi.
Bayrağı Birol Başaran’dan devralan Cengiz Aydın, “Ulusal Sanayi, Ulusal Ekonomi, yerli üretim ısrarını 20 yıldır sürdüren USİAD, Cumhuriyetimiz ve Atatürk devrimleri ışığında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da olacaktır” mesajını verdi.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam