Anasayfa Haberler 38. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı-CBME Türkiye'ye Büyük Katılım Bekleniyor
38. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı-CBME Türkiye'ye Büyük Katılım Bekleniyor

Sektörün gelişimine büyük katkı sağlayan ve dünyadaki ilk bebek ve çocuk ürünleri fuarı olan CBME Türkiye, 8-11 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde 38. defa ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Ülkemiz, bebek ve çocuk giyim sektöründe hem ihracat hem de ithalat payı olarak, yaklaşık 600 milyon dolarlık iş hacmiyle de önemli bir konumda yer alıyor...
Sektörün gelişimine büyük katkı sağlayan ve dünyadaki ilk bebek ve çocuk ürünleri fuarı olan CBME Türkiye, 8-11 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde 38. defa ziyaretçilerine kapılarını açacak. Başta BDT, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa bölgeleri olmak üzere, 110 ülkeden gelecek 15.000 ticari alıcının fuar esnasında yazacağı siparişlerle birlikte, bebek ve çocuk sektöründe ihracatta büyüme kaydetmeye devam etmek isteyen, yeni pazarlara ulaşmayı hedefleyen üreticilere çok önemli fırsatlar sunulması bekleniyor.
Dünyada tekstil ürünlerine olan ilginin artması, küresel alanda önemli pamuk üreticilerinden biri olan ülkemizin bebek ve çocuk sektöründe avantajlı konumda olmasını sağlıyor. Yerli markaların, özgün tasarımlara daha fazla önem vermeye başlamasıyla birlikte bebek çocuk giyim sektörü de gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam