Anasayfa Haberler İTO, cep şubesi 'İTO Mobil'i devreye aldı
İTO, cep şubesi 'İTO Mobil'i devreye aldı

İstanbul Ticaret Odası (İTO), tüm online işlemleri cep telefonlarından yapma olanağı sağlayan 'İTO Mobil' uygulamasını İstanbul'daki 410 binden fazla firmanın kullanımına sundu.

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) cep şubesi 'İTO Mobil' faaliyete geçti. İTO'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbullu firmalar, e-imzalı faaliyet belgesi, dış ticaret belgeleri, tescil başvuru sonucu sorgulama, aidat sorgulama, ödeme dekontu sorgulama gibi işlemleri 'İTO Mobil' uygulamasıyla yapabilecek.

İTO'nun bilgi bankası, fuar, etkinlik gibi diğer birçok faaliyetine de uygulamadaki menü üzerinden erişilebilecek.
Uygulamayı cep telefonu ya da tablete indirmek için GooglePlay ya da AppStore mağazalarında "İstanbul Ticaret Odası" kelimeleriyle arama yaptıktan sonra İTO'nun turkuaz renkli logosuna tıklamak yeterli olacak. Kullanıcılar, telefon ya da tabletlerindeki internet tarayıcı üzerinden "http://bit.ly/ITOMobilGooglePlay" ya da "http://bit.ly/ITOMobilAppStore" linklerine bağlanarak da uygulamayı indirebilecek.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "İnternet portalımız olan ito.org.tr'yi yenileme projemizin son halkası olan İTO Mobil uygulamamız yayına girdi. Üyelerimiz, mobil uygulamamızı cep telefonlarına yükleyebilecek ve tüm online işlemlerini artık cep uygulamamız aracılığıyla da gerçekleştirebilecek" dedi.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam