Anasayfa Haberler Uludağ Ekonomi Zirvesi sona erdi
Uludağ Ekonomi Zirvesi sona erdi

Türkiye’nin ve Avrasya Bölgesi’nin en önemli iş ve ekonomi dünyası etkinliklerinden Uludağ Ekonomi Zirvesi, ilk kez hibrit (fiziksel ve online) olarak gerçekleşti.

Capital, Ekonomist ve StartUp dergileri tarafından 2012 yılından bu yana düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi 24-25 Mart tarihlerinde ilk kez hibrit (fiziksel ve online) olarak gerçekleşti. Vodafone Business ana sponsorluğundaki Zirve bu yıl da sanayiden ticarete, üretimden perakendeye, finanstan teknolojiye, dijital dönüşümden sürdürülebilirliğe kadar pek çok sektörün nabzını tuttu. “Yeni Dünyaya Hazır Mıyız?” ana temasıyla iki gün boyunca devam eden Zirve’de 100’ü aşkın konuşmacı ağırlandı.
Zirvenin açılış konuşmaları Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Sedef Seçkin Büyük ve Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy tarafından yapıldı.
Pandemi nedeniyle Zirveyi İstanbul’a taşıdıklarını belirten Sedef Seçkin Büyük, “Bu yıl Zirveyi pandemi koşullarına uygun şekilde tasarladık. 10’uncu yılını kutladığımız Uludağ Ekonomi Zirvesi, Türkiye’de ve bölgede her yıl heyecanla beklenen, ses getiren önemli bir fikir platformu olmaya devam edecek.” diyerek tüm katılımcılara, sponsorlara ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Zirvede T.C. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur da konuşmacı olarak yer aldı. Birbirinden değerli konuşmacıların, uzman ekonomist ve fikir önderlerinin bir araya geldiği Zirvede globalde ve yerelde yeni yükseliş ve toparlanma dönemine ilişkin konular tartışılırken, pandemi sonrasında yeni dünya düzeni, yeni normaller ve yükselişin nasıl olacağı konuşuldu; daha iyi bir dünya için izlenmesi gereken stratejiler ele alındı.(kobipostası)

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam