Anasayfa Haberler AVM’lerin cirosu haziranda arttı
AVM’lerin cirosu haziranda arttı

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Perakende Crio Endeksi’nin Haziran ayı sonuçlarına göre AVM Ciro Endeksi, Haziran 2021 döneminde, bir önceki yılın aynı ayı ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 101,3 oranında artarak 457 puana yükseldi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Perakende Crio Endeksi'nin Haziran 2021 sonuçları açıklandı.
Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi, 2021 Haziran ayında, bir önceki yılın aynı ayı ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 101,3 oranında artarak 457 puana yükseldi.
Haziran 2021 döneminde metrekare verimlilik endeksi, bir önceki ay olan Mayıs 2021 dönemi ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 144,4 oranında artarak 457 puana yükseldi.
AVM Endeksi verileri ikinci çeyrek bazında da geçtiğimiz yılın ikinci çeyreği ile karşılaştırıldığında yüzde 106,8 oranında artış göstererek 2021 ikinci çeyrek döneminde 306 puan olarak gerçekleşti.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam