Anasayfa Basında USİAD Bizden Haberler
Çanakkale Zaferi

Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 97. yıldönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve saygıyla anarız.

USİAD YÖNETİM KURULU

 
Rauf Denktaş’ı kaybettik

 

Kıbrıs Türkünün bağımsızlık davasının kahramanı Rauf Denktaş’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Ulusumuzun başı sağolsun.

USİAD

 
USİAD Bildiren Dergisi'nin 45. sayısı yayınlandı!
Salı, 13 Eylül 2011 22:48

"BÜYÜYOR MUYUZ BATIYOR MUYUZ" başlığıyla yayımlanan ve ağırlıklı olarak Ekonomik Krize ilişkin değerlendirme,
söyleşi ve analizlerin yer aldığı dergide ayrıca "Savunma Sanayiinde Milliliğin Önemi" ve
"Türkiye'nin Yeni Kıbrıs Politikası" gibi konular da kapakta alt başlıklar halinde yer aldı.

Devamını oku...
 
Genel Başkanımız Fevzi Durgun KAISİAD’ın “Sivil Toplum Kuruluşlarının Yeri ve Önemi” Paneline Katıldı
Çarşamba, 15 Haziran 2011 14:18

Derneğimizin Genel Başkanı Fevzi Durgun, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği KAISİAD’ın 29 Mayıs günü Beşiktaş Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Sivil Toplum Kuruluşlarının Yeri ve Önemi’ paneline konuşmacı olarak katıldı.

Açış konuşmasını KAISİAD Genel Başkanı Süreyya Çinik’in yaptığı panelin diğer konuşmacıları Prof. Dr. Selçuk Demirbulak, Prof. Dr. Ayhan Toraman, Türkiye Yardım Sevenler Derneği İstanbul Şube Başkanı Yıldız Laçinel ve Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şube Başkanı Levent Karadağ’dı.

Devamını oku...
 
KKTC'nin Yeni Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu Ziyaret Ettik
Perşembe, 07 Ekim 2010 07:31

KKTC'de 18 Nisan’da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerini, Başbakan ve Ulusal Birlik Partisi’nin adayı Derviş Eroğlu kazandı. Oyların yüzde 50.4'ünü alan Eroğlu, ilk turda seçimi kazanarak KKTC’nin üçüncü Cumhurbaşkanı oldu. USİAD Genel Başkanı Fevzi Durgun ve Genel Başkan Yardımcısı Ufuk Saka, Derviş Eroğlu’nun KKTC Cumhurbaşkanlığını ilk kutlayanlar arasındaydı. Derviş Eroğlu’nu seçimleri kazanmasının hemen ardından Kıbrıs’taki Cumhurbaşkanlığı köşkünde ziyaret eden Durgun, KKTC’de başlayan bu yeni dönemin Yavru Vatan ve Türkiye için hayırlı bir dönem olacağını belirtti.

Devamını oku...
 
Türkiye Güneş Enerjisine Hazırlanıyor!

18 Şubat 2010 tarihinde USİAD ve İstanbul Kültür üniversitesi işbirliğiyle “Güneş Enerjisi Teknolojileri ve Yatırım Mevzuatı” konulu konferans düzenledi.

 

Devamını oku...
 
USİAD'tan Su Kaynakları Bakanlığı Önerisi
Çarşamba, 06 Ekim 2010 10:40

Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği olarak daha önceki yıllarda hazırladığımız GAP Raporu, Su Raporu, Su ve Toprak ile Reformu Bekleyen Topraklar kitapları, gerek ulusal basında gerek akademik çevrelerde büyük yankı uyandırdı. Şimdi de USİAD,  ülkemizde çok başlı ve çok parçalı olan su kaynakları yönetiminin tek elde toplanarak bu alanda yaşanan karmaşa ve koordinasyon eksikliğine son verilmesi için somut bir adım atarak "Su Bakanlığı" kurulması önerisini öne çıkardı.

Devamını oku...
 
USİAD Kulaç Atan Engelli Sporculara Sponsor Oldu!

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu ile Antalya Deniz Ticaret Odası'nın  ortaklaşa düzenlediği, Özel Sporcular Yüzme Maratonuna davet edilen iki yüzücüye derneğimiz sponsor oldu.

Devamını oku...
 
USİAD Ülkemize İlişkin Duyarlılığını ve Sorumluluğunu Sürdürüyor !

Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği olarak daha önceki yıllarda hazırladığımız GAP Raporu, Su Raporu, Su ve Toprak ile Reformu Bekleyen Topraklar kitapları, gerek ulusal basında gerek akademik çevrelerde büyük yankı uyandırdı. Şimdi de USİAD, ülkemizde çok başlı ve çok parçalı olan su kaynakları yönetiminin tek elde toplanarak bu alanda yaşanan karmaşa ve koordinasyon eksikliğine son verilmesi için somut bir adım atarak "Su Bakanlığı" kurulması önerisini öne çıkardı.

Devamını oku...
 
<< Başlangıç < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki > Son >>

Sayfa 7 / 7

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam